Kliniek Tobben

Sint Maartenslaan 55 6039 BK Stramproy telefoon: 0495-562770 e-mail: info@kliniektobben.nl

Laatste Nieuws

Implantologie

Implantologie

Implantologie biedt oplossingen bij het moeten missen van eigen tanden of kiezen. Afhankelijk van de situatie bestaan er mogelijkheden om problemen met kauwen, spraak en esthetiek tot het verleden te laten behoren.

 Bij Kliniek Tobben (Stramproy, midden-Limburg) beheersen we alle aspecten van de Implantologie;

  • Computer geanalyseerde Implantologie behandelingen aan de hand van CT-scans
  • Botopbouw
  • Een kroon of brug op een implantaat

plaatje impl 1       plaatje impl 2

  • Een zogenaamde klikprothese op implantaten in boven- of onderkaak

plaatje impl 3

  • Bij bepaalde indicaties is het, dankzij onze ervaring, zelfs mogelijk om binnen één behandeling tanden te trekken, implantaten te plaatsen en zelfs de prothetische voorziening te vervaardigen; u kunt dan dus meteen door!

 

Behandeltraject Implantologie

1Aanmelding voor Implantologie

2. Eerste consult Implantologie

3. De Implantologie behandeling

4. Definitieve voorziening na Implantologie

5. Nacontrole Implantologie

 

Vergoeding Implantologie

Of uw zorgverzekeraar de implantaat behandeling vergoed is afhankelijk van verschillende factoren. Na het eerste consult kunnen wij u een overzicht geven van de codes die gedeclareerd zullen worden bij de voor u geplande behandeling, met deze codes kunt u navraag doen bij uw zorgverzekeraar.

Informatie Implantologie

Wilt u meer weten over het behandeltraject en het intakegesprek? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via 0495-562770 of via e-mail.

 

Meteen door!

Implantaat in 1 dag

Met gepaste trots informeren wij u over onze deelname als Meteen door!-behandelcentrum, als één van de 16 in Nederland en één van de twee in Limburg: Kliniek Tobben in Stramproy!

Als u een probleem heeft met één van uw voortanden, is de kans groot dat u in onze kliniek vrijwel direct geholpen kunt worden. Het is niet meer nodig om enige tijd met een gat in uw mond door het leven te gaan.

Bij de reguliere methode wordt na het verwijderen van de tand een tijdje gewacht met het plaatsen van het implantaat en daarna wordt er weer een aantal maanden gewacht met het plaatsen van de kroon.

Bij de methode genaamd: Meteen door! Kan er in 1 dag  een implantaat worden geplaatst en een tijdelijke kroon worden gemaakt. Deze methode van implanteren is in de meeste gevallen ook beter voor het eindresultaat, omdat uw tandvlees en bot op deze manier het best behouden blijft.

Voor verdere informatie zie: http://meteendoor.nu

Indien u als tandarts meer over het concept te weten wilt komen, bijvoorbeeld om te gaan verwijzen kunt u naar verschillende bijeenkomsten gaan: http://meteendoor.nu/meteen-voor-tandartsen/bijeenkomst/