Kliniek Tobben

Sint Maartenslaan 55 6039 BK Stramproy telefoon: 0495-562770 e-mail: info@kliniektobben.nl

Laatste Nieuws

Team en Praktijk

Praktijk

In 1981 startte tandarts drs. Wouter Tobben na zijn studie in Nijmegen een soloprakijk in het Limburgse Stramproy. In 1999 breidde Wouter Tobben, inmiddels tandarts-implantoloog, zijn solopraktijk uit met een mondhygiëniste en een collega-tandarts. Al snel ontwikkelde de praktijk zich tot een verwijspraktijk voor implantologie en werd de naam veranderd in Kliniek Tobben. Het was het begin van een groepspraktijk die anno 2016 bestaat uit een team vakkundige medewerkers, gespecialiseerd in zowel algemene tandheelkunde, angstbehandelingen als implantologie.Indien nodig wordt voor iedere patiënt een individueel behandelplan opgesteld. Dit begint met het in kaart brengen van de uitgangssituatie en het, in overleg, vastleggen van het gewenste einddoel. Vervolgens wordt het behandelplan stap voor stap ingevuld en worden eventuele tussentijdse behandelingen in overeenstemming met het einddoel opgelost. Uiteraard streven we daarbij naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Team

anique wouter Vera Nico
Anique Tobben – Pustjens
Tandarts
Wouter Tobben
Tandarts-implantoloog
Vera Evers
Tandarts
Nico Kootstra
Tandarts
foto yvonne website maudie ellen-foto-website-rond-2 jessica
 Yvonne Kappert
Kliniekmanager
Maudie Clement
Backoffice
medewerker
Ellen de Wit
Mondhygiëniste
Nicole Princen
Mondhygiëniste
margriet erna anouk jaimy
Margriet Kwaspen
Tandartsassistente
Erna Beerens
Tandartsassistente
Anouk Hennissen
Tandartsassistente
Jaimy Sweron
Tandartsassistente
Laura  wies Jessica matthijs
Laura Coolen
Tandartsassistente
Wies Jacobs
Tandartsassistente
Jessica van den Dungen
Tandartsassistente
Matthijs Tobben
Klinisch prothesetechnicus

 

Sponsoring

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het st. jans gasthuis in Weert. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in het ziekenhuis gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Het BeterBoek

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.

Bureau Méteau verzorgt een uitgave van Het BeterBoek voor kinderen van 2 tot 6 jaar en een editie voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

beterboek